Fynsk sexforbryder efterlyst i hele Europa

Fynsk sexforbryder efterlyst i hele Europa

Manchet: 
En 55-årig fynsk mand, som for to uger siden blev dømt for krænkelser mod 22 mindreårige piger er i øjeblikket efterlyst i hele Europa.
image title: 
Foto: Francis Dean/123rf.com
Manden blev idømt halvandet års fængsel, efter at have sexmisbrugt 22 piger på Stige Skole og Stige Håndboldklub, dog var han ikke til stede, da domsafsigelsen blev sagt, og Fyns Politi oplyser til DR Fyn, at han stadig er på fri fod. Politiet har derfor udstedt en arrestordre i hele Europa.

”Tager han til Tyskland, og der er grænsekontrol, eller tyske politifolk spørger på ham, får de at vide, at han er efterlyst i Danmark. Det samme vil ske i alle andre europæiske lande,” fortæller efterforskningsleder Henrik Justesen ifølge TV 2 til DR Fyn. 

Dette har man gjort på baggrund af, at manden under retssagen fortalte, at han tidligere havde lavet frivilligt arbejde på et rumænsk børnehjem.

Anklager i sagen Maria Fanø-Fredeløkke udtrykte allerede sin bekymring vedrørende mandens manglende tilstedeværelse ved domsafsigelsen, og hun var bange for, at det var et tegn på, at han ville forlade landet.

LÆS OGSÅ: Drabsmand på spil igen: Nyt motorvejsstenkast

En bekymring, som mandens forsvarer, Troels Maglegaard, skød i sænk. Ifølge ham skyldtes fraværet, at den dømte i sagen følte sig chikaneret.

”Det er meget belastende for ham. Der er folk, som spænder ben for ham, når han forlader retten. Det er derfor, han har valgt ikke at være her i dag,” forklarede Troels Maglegaard og fortsatte:

”Han er sammen med sin familie. Når han ikke er i sit hus, er det med fuld viden fra politiet. Folk smider fortsat sten ind ad ruderne for at ramme ham.”

Den 55-årige mand er blevet dømt for at have kysset, tungekysset og rørt ved pigerne på brystet, maven og i skridtet.
Han har efterfølgende anket dommen til landsretten.

Tror du manden er flygtet udenlands?

TV 2
 
Nøgleord: 
Opret ny debat