Far og søn I musikalsk opgør

Far og søn I musikalsk opgør

Manchet: 
Der er dømt krig, når far Thomas Helmig og søn Hugo Helmig snart konkurrerer på albumslisten med nye udgivelser.
image title: 
TV 2 / DANMARK
Kort sagt, så er det Thomas mod Hugo. Helmig mod Helmig – da både far og søn er aktuelle med udgivelser, og snart står de i den ret usædvanelige situation, hvor de skal konkurrere på albumslisten.

Efter en længere pause har senior udgivet ’Takker’. På fredag følger junior efter med sin første ep, og det format tæller med på albumslisten. Det skriver Ekstra Bladet.

53-årige Thomas har en revanche til gode efter sidste års single ’Saml det op’, som blev lidt af en fiasko, der hverken nåede en placering på den officielle top 40 eller Spotifys Top 200.
 
LÆS OGSÅ: Jacob Haugaards misbrug: Nu taler datteren ud

19-årige Hugo fik derimod en drømmestart på karrieren, da singlen ’Please Don’t Lie’, blev den mest spillede sang i 2017 i dansk radio, og hittet lå imponerende 13 uger på top 40.

De to Helmiger mødes ikke kun over morgenbordet og på albumlisterne. De skal også begge optræde på landets festivaler henover sommeren.

Sønnike synger også med på ’Takker’, som farmand udsendte torsdag uden varsel.

Fredag gav popveteranen udsolgt koncert i Ballerup Super Arena. Aftenen endte dog ubehageligt for adskillige publikum, da der opstod tumult ved garderoben. Næste weekend leverer Thomas Helmig to udsolgte shows på hjemmebane i Aarhus. Det skriver Ekstra Bladet.

Hvad er din holdning til de to Helmiger?

Ekstra Bladet
Nøgleord: 
Nøgleord: 
Opret ny debat