Det må du aldrig gøre ved en kvinde i sengen

Det må du aldrig gøre ved en kvinde i sengen

Manchet: 
Der er nogle ting, som kvinder bare hader, at mænd gør ved samleje.
image title: 
Foto: Sergey Nivens/123rf.com/INDEHOLDER REKLAMELINKS
Det kan nogle gange være en større videnskab, at finde ud af, hvordan man rigtigt tænder en kvinde under sex, og der er endda ligefrem nogle ting, som mænd generelt bare skal stoppe med. I hvert fald hvis man skal tro Se og Hør. De har nemlig fundet en tråd på det sociale medie Reddit, hvor forskellige kvinder har beskrevet, hvad der tænder dem allermest af.

Intet forspil
Den er hørt før. Alligevel er det åbenbart ikke alle mænd, der har forstået det endnu. Men forspil ER altså afgørende for, at en kvinde kan finde nydelse ved et samleje.

Misforståelse af den kvindelige anatomi
Overraskende nok er det ikke alle mænd, der forstår, hvordan man skal færde sig ’dernede’ hos kvinder. Det går ud over kvinderne, som går glip af nydelsen ved sex og orgasmer.

”Jeg hader, når han arbejder på det, han tror, er min klit, med fingre, der bevæger sig som et trykluftsbor. Dude, slap af!,” skriver en af kvinderne ifølge Se og Hør, mens en anden tilføjer:

”Åh altså, en af mine veninder var sammen med en fyr, og han vidste ikke, hvor hendes klit var, men brugte bare ’trykluftsboret’ så meget, at hun var bange for at vise ham, hvor den faktisk var.”

For meget kys
Kys er dejligt. Så længe det gøres ordentligt. Desværre er det ikke alle mænd, der har forstået, hvordan man kysser, så det også er godt for kvinden.

“Nogle gange vil jeg bare kysse stille og sensuelt, mens han vil stoppe sin tunge ned i halsen på mig og helt bogstaveligt slikke indersiden af min mund som en hund,” skriver en af damerne.

LÆS OGSÅ: Derfor er det vigtigt, at du dyrker sex

Fuldemandssex
Somme tider kan alkohol være godt, hvis man vil slappe lidt mere af og har brug for at slippe tøjlerne. Til gengæld er det ikke altid, at det hjælper for præstationen i sengen. En kvinde skriver for eksempel:

”Når min forlovede bliver fuld, så bliver han enten virkelig dirty, eller også kan han slet ikke få udløsning. Hvis jeg er super fuld, så er det ikke noget problem, men lad os bare sige, at det har skabt nogle akavede situationer et par gange.”

Uplanlagt analsex
Numseleg kan være frækt, så længe begge parter er med på ideen. Men det er hverken alle mænd eller kvinder, der tænder helt vildt på det. En kvinde skriver:

“Min kæreste kan lide at stikke sin finger i min røv, haha. Jeg kan godt lide det, men kun når jeg er virkelig opstemt og indlevende i vores sex. Hvis ikke jeg er HELT væk i øjeblikket, så kan jeg virkelig ikke lide fornemmelsen,” hvorimod en anden kvinde skriver:

”Mænd vil gøre ting med min røv. Jeg vil have, at de lader den være i fred.”

Vil du forkæle din partner lidt ekstra? Hos Sinful.dk får du et stort udvalg af sexlegetøj, og der er ofte store besparelser. Lad dig inspirere til et frækkere sexliv her.

Se og Hør
Nøgleord: 
Nøgleord: 
Opret ny debat