Et farvel

ma626 4 måneder 6 dage siden 3

Et farvel

Et liv er ikke evigt, selv om man tit ønsker dette 

Vi tager tit ting for givet , for eks. da jeg var yngre gik jeg bare ind og spurgte mine forældre om ting, man ikke lige vidste, da jeg så blev ældre ringede jeg bare ... de var der altid for en 

Årene gik og for 10 år siden (27-1-2008) mistede jeg så min mor ...  hun døde af kræft , den fandens sygdom , jeg kan huske da hun lå på hospitalet og hun spurgte , er der noget jeg har gjordt i de år sammen med dig, som jeg har gjort forkert og jeg svarede , nej mor det er der ikke ... hun forsvandt nogle måneder efter , jeg har tit tænkt efter ... at hvorfor skulle hun gå bort i en alder af 59 år , som hun selv sagde til sidst , jeg når ikke at se en masse ting som jeg gerne ville  , jeg når ikke at være sammen med din søn, se ham vokse op og være med til hans konfimation.. nej øv, det ville jeg virkelig have ønsket, men igen så tror jeg inderst inde, at hun sidder der oppe i skyerne og kan se en masse og får lov at være der den dag. 

Nå men mor var som sagt væk og , nej jeg kunne ikke ringe og spørge om en masse, hvordan laves det ... hvad gør man i dette tilfælde osv,  jo jeg havde min far , men der var ikke mange ting han vidste om bla mad tøj og så videre , men han kunne da komme med gode ideer .

for 2år og 8 måneder (71 år)siden gik han så samme vej som min mor , kræften vandt også over ham , 

Da han lå på hospitalet snakkede vi om de ting han ikke nåede, det var ikke som min mor , med at han ikke så min søn og sådanne , men mere at han ikke så Celine Dion live og lande han ikke havde set .

igen et bevis på at man ikke skal tage ting for givet , da man ikke har et evigt liv 

Nen det jeg vil sige er ,at i dag har jeg ikke mine forældre og ringe til ,når man ikke ved noget, eller vil have snakket med dem , bare for at høre deres stemmer eller se dem fordi det er dejligt 

De er der ikke og jeg har virkelig fortrudt, at jeg ikke tænkte den gang, at der kommer en dag, hvor de ikke er her mere , for der er ikke et evigt liv og vi burde huske, at den dag hvor de ikke er her mere , det er der hvor vi virkelig kommer til at savne dem 

så farvel mor og far , i er et godt sted i himlen og i er savnet hernede Benjamin (min søn 11 år ) siger tit 

jeg savner Farmor og Farfar ... ja det gør vi alle ... stort knus til jer 

 

 

Nøgleord: 
Ved 4 måneder 6 dage siden

Kræft skal man fjerne på et par dage med kokos-olie. 

Luk kommentar
Torsten Bonfils 4 måneder 5 dage siden

Jeg har hørt at man kan kurere det med cannabis.

henrik_erik 4 måneder 6 dage siden

Jeg føler med dig.
Problemet er ikke rigtig at vi dør, det er snarere at de fleste dør på det forkerte tidspunkt.
Enten dør man for tidligt, på grund af sygdom eller et slagtilfælde, eller også dør man for sent, efter at have siddet i otte år som dement grøntsag på et plejehjem.
Det ville være rart hvis man som frisk 88-årig kunne få at vide, at præcis 4. februar 2019 vil du blive dement (eller tilsvarende handicappet), så du får lige den her pille som du tager dagen før, så slukker lyset.
"Ingen lever evigt." - nej, og jeg må sige at det nok er meget rart, selv om der er personer i vores liv vi godt kunne unde et årti eller to mere blandt de levende.
I relation til ovenstående må jeg jo også bemærke, at der nok ikke er meget ved at leve i f.eks. bare 200 år, hvis de sidste 100 år er som dement grøntsag på et plejehjem.
Må fred være med din farmor og farfar.