Bilkøb hvilken én?

Sofie2016 4 måneder 6 dage siden 25

Bilkøb hvilken én?

Jeg overvejer at købe en ny bil, men er i tvivl om hvilken én der er den bedste investering?

Nøgleord: 
henrik42 4 måneder 6 dage siden

Hvis bilkøb skal være en investering, bør du nok overveje en klassisk bil!!

jens261 4 måneder 5 dage siden

Uanset hviket mærke du køber, så taber du penge på det, køb af bil er den hurtiske måde at blive fattig på, når nummerpladerne er skruet på og du kører ud fra forretningen så har du allede tabt 20.000 kr.
Men jeg vil foreslå dig at købe en Suzuki Swift, og jeg vil fraråde dig at købe en helt ny, netop på grund af de der 20.000 kr lad den første ejer betale og hop på som nummer 2.
En Suzuki Swift er en dejlig bil som alle der har sådan en også elsker den, det gjorde jeg også, men desværre så havde vi ikke brug for 2 biler da jeg forlod arbejdsmarkedet.
God jagt
Hej

Luk kommentar
dandegn 4 måneder 5 dage siden

Ja, det nok den dårligeste pengeanbringelse, med mindre man gør som Henrik foreslår.
Find dit behov - så kan du derud fra finde en bil som passer !
 

Ved 4 måneder 5 dage siden

Køb en brugt fra kommunen med kommune-garanti. 

Luk kommentar
olejensen 4 måneder 5 dage siden

Ved.
Kommunerne burde køre i EL-biler, også sælge dem billigt når de var kørt fri, og det samme burde postvæsnet gøre, så ville der komme en masse EL-biler billigt tilsalg.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen

Luk kommentar
jens261 4 måneder 4 dage siden

Olejensen
Du kan da uden problemer købe en gammel postbil, de koster ikke mange basøre i indkøb.

MEN da det jo er en gammel postbil så skal du vist have forstand på at reparrere den selv fordi alt er slidt ned, der er faktisk ikke ret meget bil tilbage.
SÅ når du har fået lavet bilen så den selv kan køre til synshallen så skal den synes og ikke nok med det, den skal også vurderes " vurderes fordi postbiler er afgiftfrie " så her bliver bilen så værdisat til XXX kr. som skal betales til SKAT + syn + nummerplader + forsikring så er du nu kørerne på gule plader, og da bilen er ovrer 2000 kg så skal der også betales vægtafgift + misundelseafgift ialt ca 10000 kr. årligt, hvis du vil undgå det skal du betale fuld registreringsafgift af den hos SKAT så får du hvide plader på den.
Jeg har været det hele igennem.
omvejen hedder vist postbiler.dk
Hej

Luk kommentar
olejensen 4 måneder 4 dage siden

Jens261.
Der er jo den regl om at de biler bliver kørt fri efter 2-år eller 200.000-Km, med fri mener jeg, de er købt uden afgifter og de bliver ikke pålagt bilen ved et senere salg, det er det samme med gamle taxier.
Jeg skal så ikke gøre mig klog på om de har ændret de regler ?, det skal ikke undre mig.

Jeg tror at de regler du henviser til er, hvis man køber en afgiftfri bil på en aktion, så tæller kasseaperatet med det samme, det har jeg selv engang prøvet, men så lærte man da også noget den dag Sad .

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

Luk kommentar
jens261 4 måneder 4 dage siden

Hej Ole
En TAXA skulle køres fri og det var noget med 2 eller 3 år og en 2-30000 tusinde km så kunne den sælges uden tillæg i afgift.
En postbil er altid afgiftfri så længe den kører som postbil, når den så sælges så tæller skats kasseapperat.
Alle statens biler er afgiftfrie også hvis du skulle føle for at købe en udtjent politibil.
Hej

Terence 4 måneder 4 dage siden

Når man ikke engang må kører traktor, er der ingen grund til at købe en gammel postbil.

John_Deere 4 måneder 4 dage siden

svært er det ikke:

enlightened"Købsguide
 

Hvordan køber man en vare hos POSTbiler.dk?
 

1.  Ring eller mail til Henrik Magnusson på 40596979 eller mail: atelier@fo2gen.dk

2. Se varen, afregn kontant eller over bank OBS ikke dankort evt. tale med Leasing selskab eller få den finansieret.

3. Få nr. plader på varen.
 

4. Kør hjem"
 

Nemmere bliver det ikke…http://postbiler.dk/koebsguide/

Eventuel nedvejning - eller omregistrering til hvide plader er heller ikke noget problem: http://postbiler.dk/information/

sorevik 4 måneder 5 dage siden

Hej sofie

Det kommer an på dit budget og kørsels behov.

​Jeg kører selv elbil, og giver 399kr pr måned for alt den strøm jeg kan bruge. det vil sige at jeg kører ca 7000km pr måned for 399kr.
service på en elbil koster ca 1100kr pr gang, så det er også meget billigt.
​Jeg kører selv i en e-Golf og er super tilfreds, men jeg tror lige nu at det bedste køb i 120.000kr klassen er en renault zoey. og hvis du vil bruge ca 300.000kr så er en helt ny Nissan leaf det bedste køb da den kan kører over 300km på en opladning.

god jagt 

kurt larsen 4 måneder 5 dage siden

Er det stadig tilladt at køre med hestetrukken vogn gennem byens gader..   Bare en tanke jeg fik.

stone45 4 måneder 5 dage siden

Til Sofie2016 - Det er en skam, at den gode gamle VW1200 ikke kan købes som fabriksny mere. Hvis folk ikke var så farttossede, ville den stadigvæk være på markedet. Den var nem og billig at reparere, og den havde en meget høj håndværksmæssig standard. Dens karrosseri var så tæt, at man helst skulle åbne et vindue, før man kunne få lukket døren, når man havde sat sig ind. Det var en meget dårlig idé med de lodrette forlygter på de årgange fra 1968 og frem til bilen udgik helt af markedet, fordi hvis man kørte i modvind med tøsne, ville forlygterne hurtigt blive dækket til med sne. Den var selvskrevet til de bilinteresserede, som kun havde en lille pengepung og et lille kørselsbehov - og så til dem, der ikke var farttossede. Den havde en plade, som dækkede hele bunden af vognen, og som beskyttede ret meget mod rust. Den blev på useriøs vis udskældt for at være "en benzinsluger", men for sammenligningens skyld kan jeg oplyse, at datidens Opel Kadet havde samme benzinforbrug. Hvis folk ikke var så farttossede, ville den stadigvæk være salgbar - især i de små lande, der ikke har de lange motorvejsstrækninger. Det, jeg har skrevet her, er selvfølgelig ikke svaret på det, du spørger om, men måske skulle vi sammen kæmpe for at få den i ny produktion Smile  Smile

Luk kommentar
jens261 4 måneder 4 dage siden

Stone45
Det var da en virkelig god ide hvis man kunne købe en helt ny gammel folkevogn 1300.
Jeg tror at den ville blive meget populær.
Men jeg har også et godt bud, og det er den gode gamle postbil Renuelt 4L en fantastisk bil der går gennem alt med de rigtige dæk på og så var det vist kun en 1000 cc motor så den bestemte selv farten.
Hej

Luk kommentar
stone45 4 måneder 4 dage siden

Nej, ikke en 1300 men en 1200 med 26 HK. Det er ikke så vigtigt, om man kommer nogle få sekunder hurtigere op i fart.

Luk kommentar
olejensen 4 måneder 4 dage siden

Stone45.
Jeg havde engang et svejseværkcool, og hvad har det så noget at gøre med en gammel WV, jo ser du, det var et "mobilt-svejseværk" bygget over en gammel 1200WV motor men med magnettænding og håndsving til at starte det med.
Jeg skrottede så det værk, men gemte cylender, stempler, topstykker og alt muligt andet, så en dag opdagede jeg en mand nede ved siden af Brugsen i Holeby, han havde en gammel WV 1200-, den var smuk som om den var ny, men han fik alle de dele jeg havde, også var han glad, sådanne noget bør alle gøre overfor folk de møder.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen

olejensen 4 måneder 4 dage siden

<3  Smile  .
Poul Jørgensen

Terence 4 måneder 4 dage siden

Hun skal holde sig fra tyske biler lortet ruster.

Jacob.Knudsen 4 måneder 5 dage siden

En "god" bilinvestering afhænger jo altid af dit kørselsbehov (skal du bruge den til at køre lange eller korte ture, ofte eller sjældent, skal den bruges til ferier etc.?). Det handler jo også om, hvilken værdi en bil har for dig (er det et praktisk transportmiddel, der skal kunne køre dig fra A til B? Vælger du i stedet en bil med hjertet? På grund af æstetikken og eventuelt ekstraudstyr?) Det kræver også en langsigtet overvejelse (hvor lang tid har du tænkt dig at beholde bilen/sælge den? Familieforøgelse etc.?), og så har de nye registreringsafgifter formentligt også en stor betydning for, om du får det optimale ud af dit bilkøb, alt efter hvilken du køber. 

blaab 4 måneder 4 dage siden

Jeg tør ikke anbefale dig en bil, men jeg vil gerne fraråde dig at købe en Hyundai Atos.
Jeg købte en fabriksny for omkring 10 år siden. Hvis man ser bort fra dens udseende, var den ok til prisen de første 9 år, men efter de første 120.000 km begyndte det at gå galt. Den har kostet en mindre formue i reparationer det sidste års tid.

Sofie2016 4 måneder 4 dage siden

Sikke mange gode forslag - tusinde tak! Mit budget er max 100.000 kroner - men jeg er også frisk på at købe en brugt (billigere) bil eller lease en bil - har I erfaring med det? 

Luk kommentar
stone45 4 måneder 3 dage siden

Til Sofie2016 - Nå, dit budget er max. 100.000 kr. Så kan du måske stramme den lidt og købe den nye Fiat 500 til ca. 115.000 kr., men min bror sagde, han aldrig ville købe en Fiat. Hvad er der galt med Fiat? Nogen her, der ved det? Jeg kunne nemlig også godt tænke mig at købe en ny bil, men det er svært at vælge. Det er først, når man har købt én, at man opdager, hvad man skulle have købt i stedet for. Hvis man kendte hele markedet og alle bilernes fejl, var det nemt. Jeg har tænkt på en Citroën C3 til ca. 125.000 kr.

jens261 4 måneder 1 dag siden

Med 100.000 kr på lommen ville jeg helt klart købe en Suzuki Swift der er max 2 år gammel og med lavt km. antal den vil du kunne få til en fornuftig pris.
Der er også en der nævner FIAT det er også en bil der kan købes til en fornuftig pris når den er et par år gammel.
Suzukien er en populær bil og den taber ikke så meget i værdi som FIATen gør. men det kommer jo også an på hvor længe du regner med at beholde den.
hej

Luk kommentar
fuerzzz 4 måneder 12 timer siden

Uha der er mange muligheder, men hvis du ikke har 3 børn, ville jeg nok kigge Toyota Aygo.

larsuruguay 3 måneder 4 uger siden

jeg koebte en fabriksny BMW M4 competition convertible for nogle maander siden - en fantastisk investering der giver smil hver gang man koerer en tur saa det er min anbefaling