Bedemand i Aarhus

Nielsen80 5 måneder 3 dage siden 1

Bedemand i Aarhus

Hej. 

Jeg står i øjeblikket i en meget svær situation, som jeg aldrig har stået i før. Jeg mistede igår en kær person som stod mig meget nær, hvilket i sig selv er rigtig svært. Samtidig er det mit ansvar at finde den rette bedemand til at afholde den bisættelse som ønskes.

Familiens økonomi er ikke den største og vi har derfor kigget os om efter forskellige løsninger, uden at gå ned på kvaliteten selvfølgelig. Her har vi fundet ud af, at der er stor variation i priserne bedemænd imellem. Vi har fundet noget som hedder godafsked og ville i den forbindelse høre om nogen kender til dem? 

De skulle have bedemænd i hele landet. https://www.godafsked.dk/
Vi har læst godt om dem på nettet, men vi er ikke sikre - da man aldrig kan vide sig sikker med sådan noget. 

Er der nogen som har erfaring med dem eller andre gode bedemænd centralt i Aarhus? I så fald vil vi meget gerne høre mere herom. Håber nogen kan hjælpe os med at blive klogere på området. 

På forhånd tak.  

Nøgleord: 
rasmuswiiberg 4 måneder 3 uger siden

Hej Niels
Først og fremmest vil jeg gerne have lov til at kondolere. Jeg har slev stået i en lignende situation, sidste år hvor jeg mistede min far. Mig og min bror, skulle som dig også stå for anskaffelsen af bedemanden. Jeg ved at sådan en situration kan virke uoverskueligt, og med alle de praktisk ting der skal gøres er det ikke let at bevare overskudet.

Vores bisættelse forgik i Horsens og jeg kan ikke komme med en direkte anbefaling til bedemænd i Århus. Du kunne med fordele prøve at gå på www.bedemand-oversigt.dk/bedemand-aarhus, det var her vi fandt vores bedemand. Hvis du har tid og overskud, kan du eventuelt tage ud og besøge bedemændene, for at danne dig et billede af hvordan de er.  

Jeg kan se at indlægget er lidt over en uge gammel, så håber mit svar stadig kan hjælpe dig.

Mvh Rasmus